- Alfred & Friends
- Amatller
- Anis de Flavigny
- Arrels de Cavaloca
- Belberry
- Belfond
- Cartwright & Butler
- Casa Vecchia Mulino
- Chupa Chups
- Comtesse du Barry
- Confiserie Adam
- Cottage Delight
- Dutch Smoked
- Emi et Lou
- Epicerie de Provence
- Fratelli Lunardi
- Fudge Kitchen
- Generous
- Hacienda Guzman
- Het Baklokaal
- Jean Martin
- Kucino
- La Belle-Iloise
- La Cultivada
- La Vecchia Dispensa
- La Sablesienne
- L'Heritage Chocolate
- Lurisia
- Maison Bruyère
- Marie Stella Maris
- Mileeven
- Quai Sud
- Sal de Ibiza
- San Bernardo
- Sarah's Honey
- Secrets-de-Famille
- Seed and Bean
- Simon Coll
- Stooker
- Summerdown
- Surgiva
- The Drinks Bakery
- Van der Burgh
- Whittard of Chelsea 1886
- Willie's Cacao
Belberry
De oorsprong van Belberry begon al in 1956. Toen startte vader André Vandererfven met een delicatessenwinkel in het Historische centrum van Kortrijk. Een paar jaar later vroeg de vrouw van de apotheker of André een confiture volgens een oud recept wilde maken. Ze was er zelf te oud voor geworden. De liefde voor het maken van confitures werd geboren. In 1990 werd de delicatessenwinkel door Thierry overgenomen, die zich al snel toelegde op het maken van confituren volgens ambachtelijk recept. Zo werd Belberry geboren. De confitures worden kleinschalig bereid in open ketels. Een confiture zoals je die zelf maakt met veel fruit en weinig suikers en uiteraard zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Naast de prachtige confitures en marmelades biedt Belberry eveneens mooie, chutneys speciaal voor kazen, siropen, sauzen en vinaigrettes alles uiteraard op basis van fruit.

