https://www.bovino.nl/wijnhuis/premier-rendez-vous/_381_w_298__NL_1
Klantenservice: 085 401 62 90 Klantenbeoordeling: 9.3/10
Meer dan 1.500 kwaliteitswijnen..!
Zoeken naar...
maar liefst 948 kwaliteitswijnen..!
Winkelmandje
Proefgarantie
Kwaliteitswijnen
Snelle Levertijden
Achteraf betalen
Geklimatiseerde opslag
 

Premier Rendez-Vous

  #/pagina   
Premier Rendez-Vous - Marsanne/Viognier - 0,75 - 2016
Premier Rendez-Vous - Marsanne/Viognier - 0,75 - 2016
LandFrankrijk
WijnhuisPremier Rendez-Vous
Jaar2016
6,40 Prijs per fles
Levering binnen 2-3 werkdagen

De Languedoc is geliefd bij wijnmakers en wijndrinkers. Er zijn hier ontzettend veel mogelijkheden, waardoor het gebied iets wat wils biedt in de vorm van wijnen vol karakter met een concurrerende prijs. Het gebied heeft de afgelopen decennia een sensationele metamorfose ondergaan. De Languedoc was vroeger enkel een leverancier van naamloze bulkwijnen, terwijl het tegenwoordig koploper is op het gebied van innovatie. De wijnmakers in de Languedoc hebben uit de Nieuwe Wereld overgenomen de naam van de gebruikte druif of druiven te vermelden op het etiket. Het voordeel hiervan is dat er voor de consument een herkenningspunt ontstaat, waardoor een bepaald smaakpatroon verwacht kan worden. De naam van de druif dient daarnaast als een sorrt merknaam.

De Cepagewijnen vallen onder de Languedoc en hebben voor het grootste gedeelte ook deze herkomstaanduiding. De variatie in de natuurlijke condities is een schitterend kenmerkt van de Languedoc. Naast vlakke gedeelten heeft het ook heuvelachtige gedeelten. Ondanks het sterke mediterrane klimaat, zijn er belangrijke verschillen in het klimaat op korte afstand. Hetzelfde geldt voor de geologische omstandigheden. De producenten hebben hierdoor de mogelijkheid om met geheel verschillende druivenrassen te experimenteren. De druiven voor de wijnen van wijnhuis Premier Rendez-Vous groeien in Zuid-Frankrijk, in de omgeving van Argeliers.

primier rendez-vous   primier rendez-vous wijn

Bovino at your service.. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Gratis verzending boven de €80,-* Proefgarantie Gratis retouneren
Over Bovino | Contact | Klantenservice | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacy statement | Herroepingsrecht
Bovino B.V. | Tel. 085 401 62 90 | info@bovino.nl | Kwaliteitswijnen sinds 1967