https://www.bovino.nl/wijnhuis/j-lohr-winery/_381_w_261__NL_1
Klantenservice: 085 401 62 90 Klantenbeoordeling: 9.2/10
Meer dan 2.000 kwaliteitswijnen..!
Zoeken naar...
maar liefst 948 kwaliteitswijnen..!
Thuiswinkel Waarborg certificaat Trust Ecommerce Europe
Winkelmandje
Proefgarantie
Kwaliteitswijnen
Snelle Levertijden
Achteraf betalen
Geklimatiseerde opslag
 

J. Lohr Winery

  #/pagina   

Jerry Lohr groeide op in een boerderij in North Dakota. Na het afronden van zijn opleiding startte hij een eigen bedrijf op dat succesvol handelde in landbouwpercelen. Eind jaren zestig koos Jerry voor een nieuwe uitdaging, namelijk de wijnbouw. De focus van Lohr lag op Monterey, waar hij in 1972 de eerste wijngaarden in Arroyo Seco kocht. De volgende stap was een eigen wijnhuis in San Jose, in het jaar 1974.

In 1988 bereikte Jerry zijn derde mijlpaal. Zijn wijngaarden werden uitgebreid met 800 hectare in Paso Robles, ook gelegen in Monterey. Hierdoor kan wijnhuis J. Lohr voorzien in zijn eigen fruitbehoefte.

Wijnhuis J. Lohr is het perfecte voorbeeld wanneer het gaat om Californisch wijnmaken. Het wordt namelijk gedaan met de ambitie om de beste te zijn, maar mét oog voor de behoeften op de markt. Dit houdt in dat er experimenten met nieuwe technieken worden uitgevoerd. Het schaven aan de Chardonnay van het huis is hier een goed voorbeeld van. Deze werd van een Californische Chardonnay omgetoverd tot een Bourgondische Chardonnay. Voor de basic Chardonnay werden gistculturen gebruikt welke de wijn fruitig en bloemig maakten.

Tegenwoordig bestaat het wijnaanbod van het wijnhuis J. Lohr uit allerhande series wijnen, van toegankelijke wijnen tot exclusieve wijnen. J. Lohr is dus een wijnhuis waar voor iedere wijnliefhebber een wijn te verkrijgen is met verschillende prijsklassen. En dit allemaal onder het motto ‘'never a dull moment!’.

J Lohr   J Lohr wijn

Bovino at your service.. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis* Gratis verzending boven de €80,-* Proefgarantie Gratis retouneren
Betalen met ideal Betalen met Paypal Betalen met mastercard Betalen met maestro Betalen met visa Betalen met Bancontact Betalen met Afterpay Verzenden via Post NL Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Over Bovino | Contact | Klantenservice | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacy statement | Herroepingsrecht
Bovino B.V. | Tel. 085 401 62 90 | info@bovino.nl | Kwaliteitswijnen sinds 1967