https://www.bovino.nl/wijnhuis/baron-philippe-de-rothschild/_381_w_369__NL_1
Klantenservice: 085 401 62 90 Klantenbeoordeling: 9.3/10
Meer dan 1.500 kwaliteitswijnen..!
Zoeken naar...
maar liefst 948 kwaliteitswijnen..!
Winkelmandje
Proefgarantie
Kwaliteitswijnen
Snelle Levertijden
Achteraf betalen
Geklimatiseerde opslag
 

Baron Philippe de Rothschild

De wijnen van Baron Philippe de Rothschild zijn kwestie van kunst als technische expertise. Een combinatie van traditionele know-how met ervaren personeel en de meest moderne technologie. Baron Philippe de Rothschild heeft met zijn vaardigheid en toewijding, de geschenken van de natuur getransformeert in kunstwerken en bronnen van plezier. De druiven of wijnen worden geselecteerd en gekocht van telers die in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot echte partners. 

 

 

  #/pagina   

Wijnhuis van Baron Philippe de Rothschild

Château Mouton Rothschild bestaat uit 90 hectare wijnstokken in het noord- westen van de Bordeaux. Het wijnhuis ligt aan de rand van de Médoc schiereiland te midden van de wateren. De Medoc wijngaard, die dateert uit de Romeinse tijd, heeft nu ongeveer 16.500 hectare tot zijn bezit. De wijngaarden zijn geplant op een smal strook land dat 80 km lang is en 5 tot 10 km breed. Het ligt dicht bij een rivier, die de grond in de diepte en matige temperatuurverschillen bevloeit. Grenzend aan de noordelijke grens van het Landes bos, profiteert de Medoc van de mildheid van de oceanische klimaat, terwijl het ook beschermd tegen de excessen.

 

Kwaliteit van Baron Philippe de Rothschild

Alles bij Mouton wordt uitgevoerd door de beste specialisten uit het veld. Het doorgeven van voorouderlijke kennis staat bij het wijnhuis centraal. Mannen en vrouwen die de Mouton maken, volgen elkaar dus generatie op generatie. Hierdoor wordt ook de voorouderlijke kennis en vaardigheden verbeterd door de jaren heen door de meest nieuwe technologieën. 

 

Baron Philippe de Rothschild

Bovino at your service.. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Gratis verzending boven de €80,-* Proefgarantie Gratis retouneren
Over Bovino | Contact | Klantenservice | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacy statement | Herroepingsrecht
Bovino B.V. | Tel. 085 401 62 90 | info@bovino.nl | Kwaliteitswijnen sinds 1967