Cookies

Om onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat andere partijen jouw persoonlijke content kunnen laten zien. Door te weigeren , plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Ja, ik geef toestemming
Meer dan 8.500 kwaliteitswijnen Gratis verzending vanaf €79* Klanten geven ons een 9.3/10
Verzenden naar
Zoek uw favoriete wijnen
Thuiswinkel Waarborg certificaat Trust Ecommerce Europe
Winkelmandje
0
89,50
10% korting vanaf 6 stuks
Levering binnen 2-3 werkdagen Levering binnen 2-3 werkdagen

Meer informatie over de Neyers AME Cabernet Sauvignon

In 1999 kochten en renoveerden Bruce en Barbara Neyers een wijnmakerij op een perceel van dertig hectare in het Sage Canyon-gebied van Napa Valley. In de daaropvolgende 14 maanden bouwden ze een moderne, zeer functionele wijnmakerij die was ontworpen voor traditionele wijnbereidingspraktijken. Ze produceerden hun eerste vintage in deze ultramoderne faciliteit in 2000. In 2002 noemde Wine and Spirits Magazine Neyers Vineyards de Artisan Winery of the Year. Ongeveer 25% van de productie bestaat uit Merlot en Cabernet Sauvignon, geteeld op de 50 hectare grote boerderij in Conn Valley van Bruce en Barbara. Ze kopen extra druiven van een selecte groep telers, waaronder de familie Sangiacomo in het district Carneros, Will Nord in Napa, de Rossi Ranch in Sonoma County, Markus Bokisch en de familie Evangelho. Hoewel Neyers Vineyards in het hart van de Napa Valley ligt, heeft Bruce's ervaring met de Franse wijnimporteur Kermit Lynch een onmiskenbare invloed gehad op hun wijnen. Veel van de Franse producenten waar Bruce op biologische wijze mee heeft gewerkt, maken hun wijnen op natuurlijke wijze zonder gebruik van gekweekte gist of een in een laboratorium ontworpen malolactische starter, en bottelen hun wijnen zonder klaring of filtratie. Neyers vaten worden volgens de specificaties in Frankrijk gemaakt van hout dat ze in bulk inkopen en drie jaar aan de lucht laten drogen, twee jaar langer dan normaal. Alle druiven worden met de hand geplukt in kleine bakken die slechts een halve ton kunnen bevatten. Ze worden vervolgens moeizaam met de hand gesorteerd en geïnspecteerd bij de wijnmakerij, terwijl wijnmaker Tadeo Borchardt het wijnbereidingsproces voorzichtig begeleidt. Zoals Bruce zegt: "Er zijn geen kosten bespaard in onze druiventeelt, wijnbereidingspraktijken of verwerkingsapparatuur, maar klanten vertellen ons herhaaldelijk dat onze wijnen van grote waarde zijn in de zeer concurrerende wijnmarkt van vandaag." Bruce Neyers produceert zijn eigen inhoud voor de bedrijfsblog 'Vintner Tales'.

Druiven

Cabernet Sauvignon

Alcoholpercentage

15%

Geur & Smaak

De oogst van 2016 leverde een druivenoogst op die perfect was voor deze botteling. Deze wijn is intens, maar toch zacht, donker en decadent. Het is een wijn om tien jaar in de kelder te bewaren, of een uur te decanteren en er vandaag van te genieten. Deze weelderige wijn is gebalanceerd met tannines en mooie rijpe fruitzuren en geeft een sensationeel mondgevoel. De zachtheid is te wijten aan de extra tijd die wordt verlengd voor maceratie van de huid.

Andere consumenten kochten ook