https://www.bovino.nl/klantenservice/proefgarantie/_545____NL
Klantenservice: 085 401 62 90 Klantenbeoordeling: 9.3/10
Meer dan 1.500 kwaliteitswijnen..!
Zoeken naar...
maar liefst 948 kwaliteitswijnen..!
Winkelmandje
Proefgarantie
Kwaliteitswijnen
Snelle Levertijden
Achteraf betalen
Geklimatiseerde opslag

Proefgarantie

 

Wat houdt proefgarantie precies in?

Bij Bovino geldt standaard een proefgarantie van 45 dagen. Naast de 14 dagen retourrecht heeft u dus ook nog proefgarantie. Dit betekent dat u uw wijn kunt terugsturen wanneer u minimaal 6 flessen van dezelfde wijn heeft besteld. Door onze geklimatiseerde opslag zijn wij zeker van de kwaliteit. Toch kan het zijn dat u de wijn anders beleeft dan door ons omschreven, want natuurlijk, smaak is iets subjectiefs. Wanneer u ervoor kiest om uw overige wijn terug te sturen, krijgt u een tegoedbon waarmee u in onze webshop een andere wijn kunt uitkiezen die wel bij u past. De Proefgarantie is een toevoeging op het herroepingsrecht.

 

Wat zijn de voorwaarden voor het terugsturen onder proefgarantie?

1. U heeft minimaal 6 flessen van dezelfde soort wijn gekocht. Met uitzondering van de aangebroken fles stuurt u de rest terug. Alle overige flessen worden dan vergoed tegen aanschafwaarde d.m.v. een waardebon.

2. De wijn dient teruggestuurd te worden in de originele verzenddoos waarin u uw wijn ook ontvangen heeft.

3. De proefgarantie is 45 dagen geldig.

4. Voordat u uw wijn terugstuurt neemt u telefonisch contact op met onze klantenservice.

 

Hoe zit het met garantie op overige artikelen?

Ook staan wij in voor de overige producten die u bij ons koopt. Voldoen ze niet aan uw verwachting? Dan gaan we daar iets aan doen. Neem daarvoor contact met ons op. Bij accessoires houden wij ons natuurlijk ook aan de wettelijk bepaalde garantie en die is minimaal 2 jaar. Dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een garantie die wordt gegeven door de fabrikant. De voorwaarden en garantieduur afhankelijk van de fabrikant.

 

Het team van Bovino staat voor u klaar!

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur staat het team van Bovino u graag te woord. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact op

 

Telefoon +31 (0) 85 401 62 90
E-mail info@bovino.nl
Wilt u graag met ons chatten? Klik dan hier.

 
 

 

 

Bovino at your service.. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Gratis verzending boven de €80,-* Proefgarantie Gratis retouneren
Over Bovino | Contact | Klantenservice | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacy statement | Herroepingsrecht
Bovino B.V. | Tel. 085 401 62 90 | info@bovino.nl | Kwaliteitswijnen sinds 1967