- Acetaia Bellei
- Amatller
- Anis de Flavigny
- Aubocassa
- Bacanha
- Belberry
- Buckingham Cakes
- Cartwright & Butler
- Casa Vecchio Mulino
- Comtesse du Barry
- Cottage Delight
- Dolfin
- Fantini
- Fratelli Lunardi
- Generous
- Hacienda Guzman
- Jean Martin
- La Belle-Iloise
- La Cultivada
- La Gallinara
- La Sablessienne
- La Vecchia Dispensa
- Lady Joseph
- L'Heritage Chocolate
- Mad Lab
- Mandrile Malis
- Maison Bruyére
- Mileeven
- Pasta di Linguria
- Quai Sud
- Sal de Ibiza
- Sarah's Honey
- Secrets de Famille
- Seed and Bean
- Simon Coll
- SpeculHouse
- The Drinks Bakery
- Van der Burgh
- Vergani
- Waltson
- Whittard of Chelsea 1886
- Willie's Cacao
Amatller Chocolade
Simon Coll is het Spaanse bedrijf achter Amatller. De geschiedenis van deze chocolatier voert terug naar de jaren 1700 toen men startte met het maken van chocolade in vaste vorm. Tegenwoordig maken ze nog steeds (op basis van bean to bar) hun chocolade in de vorm van repen, gevulde chocolade en meer.

















