Cookies

Om onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat andere partijen jouw persoonlijke content kunnen laten zien. Door te weigeren , plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Ja, ik geef toestemming
Meer dan 8.500 kwaliteitswijnen Gratis verzending vanaf €79* Klanten geven ons een 9.3/10
Verzenden naar
Zoek uw favoriete wijnen
Thuiswinkel Waarborg certificaat Trust Ecommerce Europe
Winkelmandje
0
12,25
10% korting vanaf 6 stuks
Levering binnen 2-3 werkdagen Levering binnen 2-3 werkdagen

Meer informatie over de Delas Frères - Ventoux

Delas Frères is in 1835 opgericht door Charles Audibert en Philippe Delas. Reeds in 1879 had het wijnhuis een wereldwijde reputatie en won in Sydney de eerste gouden medailles. In 1924 werd de oorspronkelijke naam Audibert & Delas veranderd in Delas Frères. Om aan de toenemende vraag naar wijn te kunnen voldoen werd na de Tweede Wereldoorlog een investering gedaan in de aankoop van wijngaarden in Châteauneuf-du-pape en Hermitage. In de zestiger jaren van de vorige eeuw was Delas Frères een van de meest toonaangevende wijnbedrijven in de Rhône, met eigen wijngaarden in Hermitage, Cornas, Côte Rôtie en Condrieu. Tot op de dag van vandaag is Delas Frères eigenaar van topwijngaarden in Hermitage zoals Les Bessards en Marquise de la Tourette, Châteauneuf-du-pape, Côte Rôtie, Cornas, Condrieu, St.-Joseph, Crozes-Hermitage, Côtes du Rhône en de Ventoux regio. 

Vinificatie

De Grenache ondergaat een traditionele vinificatie in edelstaal, terwijl de Syrah per binnenkomend perceel wordt gevinifieerd, om zo alle aroma's en het fruit van deze druif te behouden. Na de melkzure gisting wordt de wijn geassembleerd en worden gedurende 6 tot 8 maanden op edelstaal gelagerd.

Druiven

Grenache Noir en Syrah

Alcoholpercentage

15%

Geur & Smaak

Diep robijn rode kleur met granaatrode schittering in de jeugd. In de neus roodfruit en in de mond toont de wijn krachtige aroma's van de twee druivensoorten, met in de afdronk de frisheid welke te danken is aan de goede wijze van wijnbereiding.

Serveersuggestie

Goede combinatie met Provençaalse stoofpotten, koud vlees, mixed grills, asperges, gevogelte en gestoomde vis.

Andere consumenten kochten ook