https://www.bovino.nl/accessoires/glaswerk/zalto/_381_w_318__NL_1
Klantenservice: 085 401 62 90 Klantenbeoordeling: 9.3/10
Meer dan 1.500 kwaliteitswijnen..!
Zoeken naar...
maar liefst 948 kwaliteitswijnen..!
Winkelmandje
Proefgarantie
Kwaliteitswijnen
Snelle Levertijden
Achteraf betalen
Geklimatiseerde opslag

Zalto glas

Vanaf de eerste aanraking onderscheidt Zalto Glas zich al van alle anderen. Het perfect uitgevoerde evenwicht en het buitengewone ontwerp, maken de realisatie van de Denk’Art lijn glazen te delicaat om vast te houden, en toch zijn ze gemaakt voor alleen dat.

  #/pagina   

 

Dit is glaswerk dat op het ijle punt staat waar vorm en functie samenkomen. Dit is kunst.

Traditie van Zalto

De traditie van het glasblazen in het noordelijke deel van het zuiden van Oostenrijk gaat terug tot in het begin van de 14e eeuw. De familie Zalto, een glasproducerende dynastie waarvan de wortels teruggaan tot in Venetië, heeft zich 6 generaties geleden gevestigd in Oostenrijk. Sindsdien produceert Zalto zijn hoogwaardige glaswerk met de hand door hoogopgeleide glasblazers in Neunagelberg.

Kwaliteit zalto glas

De Zalto glazen gaan niet alleen om design. Ze zijn geproduceerd zonder de toevoeging van loodoxide en zijn bestand tegen vetroebeling. Ondanks het vederlichte gewicht en delicate randjes, behoudt het Denk’Art glas dezelfde kwaliteiten van een modern glas wat zorg en levensduur betreft. Uw Denk’Art glazen mogen in de afwasmachine en u kunt ze zeker beschouwen als uw dagelijkse glaswerk en als glaswerk dat u op tafel zet voor uw meest speciale aangelegenheden.

De mening van de expert

Heinz Reitbauer

“Het Denk’Art glas is lichtvoetig, zeer elastisch en ondanks het bijna delicate ontwerp verrassend breukvast. Bovendien maken ze een grote visuele impact, het design is eigentijds en alle andere functies worden superieur beschouwd aan alle andere soorten glaswerk.”
 

Heinz Reitbauer, Patron van de met de Chef’s Hat’s bekroonde restaurants Sterereck en Pogusch


Toni Morwald

“Het glas is de bewaarplaats voor de inhoud. Water, wijn, mousserende wijn en bier worden verwerkt tot een onovertroffen verwennerij door de nieuwe Denk’Art serie.”
 

Toni Mörwald, chef en licensiehouder van Chef’s Hat bekroonde restaurants Ambassador, Kloster en Zur Taube.


Franz Hirzberger

“Geweldige wijnen ontwikkelen nog beter in het nieuwe Denk’Art glaswerk – een grote verrijking voor de gehele glas- en wijnwereld!”

 

Franz Hirtzberger, voorzitter van “Vinea Wachau”


Zalto glas

Zalto glas bestellen

Bovino at your service.. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Gratis verzending boven de €80,-* Proefgarantie Gratis retouneren
Over Bovino | Contact | Klantenservice | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacy statement | Herroepingsrecht
Bovino B.V. | Getelberg 34 | 6121 XR Born | Tel. 085 401 62 90 | info@bovino.nl | Kwaliteitswijnen sinds 1967