https://www.bovino.nl/accessoires/coravin/_381_w_452__NL_1
Klantenservice: 085 401 62 90 Klantenbeoordeling: 9.2/10
Meer dan 2.000 kwaliteitswijnen..!
Zoeken naar...
maar liefst 948 kwaliteitswijnen..!
Thuiswinkel Waarborg certificaat Trust Ecommerce Europe
Winkelmandje
Proefgarantie
Kwaliteitswijnen
Snelle Levertijden
Achteraf betalen
Geklimatiseerde opslag

Coravin

Geïntimideerd worden door de complexiteit van wijn behoort tot het verleden. Open een wereld van ontdekking en smaak met Coravin. Probeer een slokje of een glas van verschillende wijnen zonder de kurk uit de fles te halen. Zo vind je precies wat je wilt.

  #/pagina   
Coravin - Model 1
Coravin - Model 1
199,00
Levering binnen 2-3 werkdagenLevering binnen 2-3 werkdagen
Coravin - 1000 Model
Coravin - 1000 Model
299,95 199,95
Levering binnen 1 werkdagLevering binnen 1 werkdag

Over Coravin

Coravin is de manier waarop de wereld wijn drinkt aan het veranderen. Het bedrijf gesitueerd in Burlington richt zich op het transformeren van de manier waarop wijnen worden geserveerd. Ook hoe deze wordt verkocht en gedronken. Coravin ontwerpt de systemen voor wijnliefhebbers, restaurants, wijnwinkels en wijnmakers. Ongeëvenaard in vakmanschap en design, gebruikt Coravin gepatenteerde technologie om toegang te krijgen tot wijn uit een fles en deze te schenken zonder aan de kurk te hoeven te trekken. Wijnliefhebbers kunnen nu dus genieten van elke wijn verzegeld met kurk zonder de noodzaak zich te engageren voor de hele fles. Zo kunnen wijnen van elk vintage, ras of regio verkend worden, een smaak per keer.

 

Historie van Coravin

Het bedrijf Coravin werd opgestart door Greg Lambrecht, een uitvinder en executive met passie voor wijn en innovatieve technologie. Greg werd geïnspireerd om de twee verschillende werelden samen te voegen om zo een product te ontwerpen dat hem in staat stelde te genieten van een glas wijn zonder zich te committeren aan een hele fles wijn. Greg heeft jarenlang zijn oorspronkelijke ontwerp getest en verbeterd totdat het Coravin System werd wat het nu is. Greg werd benaderd door zijn vriend, succesvol ondernemer en wijnliefhebber Josh Makower.  Samen begonnen ze een bedrijf van wereldklasse.

coravin     coravin

Keuzevrijheid door Coravin

Entertainen wordt gemakkelijk met Coravin. Iedereen krijgt namelijk precies te drinken wat ze willen en je kunt een verscheidenheid aan opties bieden omdat de ongeopende wijn niet bederft

 

Wijnervaring met Coravin

Drink de wijn die u wilt wanneer u wilt. U hoeft namelijk niet meer met haast een hele fles te hoeven leegdrinken. Breng zo spontaniteit in uw huiskamer terug en geniet elke dag van de week van een perfect wijnmoment.

 

Combineer met uw gerecht

Verken thuis een wijn met Coravin en geniet precies van de wijn die u zoekt met het juiste eten.... een slokje, een glas of meer.

Bovino at your service.. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis* Gratis verzending boven de €80,-* Proefgarantie Gratis retouneren
Betalen met ideal Betalen met Paypal Betalen met mastercard Betalen met maestro Betalen met visa Betalen met Bancontact Betalen met Afterpay Verzenden via Post NL Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Over Bovino | Contact | Klantenservice | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacy statement | Herroepingsrecht
Bovino B.V. | Tel. 085 401 62 90 | info@bovino.nl | Kwaliteitswijnen sinds 1967